Kertészetünk dugványokat CSAK PROFI KERTÉSZEKNEK és VISZONTELADÓKNAK értékesít!

KEDVES LAKOSSÁGI VÁSÁRLÓ! Kisebb mennyiségű vásárlási igényével kérjük keresse fel Kertészeti árudáinkat Makón, vagy Kecskeméten.

Előrendelését akkor tekintjük konkrét megrendelésnek, ha felvettük önnel a kapcsolatot és megerősíti vásárlási szándékát. Ebben az esetben Visszaigazolást fog kapni a megrendelt árukról.

Átvételre  személyesen van lehetőség, a megadott helyeken és az előre jelzett módon, egyes esetekben postázás kérhető.

Előrendelésével hozzájárul, hogy elküldött adatait kezeljük, tároljuk, kizárólag a rendelésével kapcsolatos ügyintézés céljából. Cégünk az Ön adatait harmadik félnek nem adhatja át. Irásos vagy szóbeli megrendelése a magyar jog szerint szerződésnek minősül, mellyel pénzfizetési kötelezettséget vállal. A visszaigazolást követő 8 napon belül irásban vagy szóban módosithatja, vagy irásban mondhatja le rendelését, kötelezettségek nélkül.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 325ft/1 Euro összegig garantáltak.

Szállítási hetek DUGVÁNYOK ESETÉN: 2019. 40,42, 44, 46, 48, 50, 51 és 2020. 1, 2, 4, 6, 8. Kérhető előszezoni szállitás, korai szegfű, muskátli dugványok esetén: 2019. 34, 35, 36, 37, 38, 39 hét.

Minimum 8 hetes előrendelési idő szükséges, illetve kérheti aktuális szabadkészlet listánkat!

Egyes fajták a nagy kereslet miatt hamar elfogyhatnak, így minél korábban rendel, annál biztosabb, hogy szállítani tudjuk a kívánt növényeket.

Minimum rendelés gyökeres dugvány esetén 100 db fajtánként, gyökér nélküli dugvány esetén 100 db fajtánként. Kisebb mennyiségű rendelése 20 % feláras. Előnevelt szegfű 42-es tálcán is kérhető, 20 % felárral.

Előrendelés esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk megegyezés szerint. 

A honlapon feltüntett áraink BRUTTÓ, ÁFÁS árak, tartalmazzák a liszensz díjat és a csomagolási költséget!

Házhozszállítást önköltségi áron vállalunk, fűtött, hőszigetelt autóinkkal. (kb 30 Ft/km)

Szaporítóanyagok kiadása

Mikulásvirág Július 1-től Augusztus 31-ig (csak előrendelés esetén!).
Cserepes szegfű Szeptember 01-től Február 20-ig.
Muskátli szeptember 01-től március 31-ig.
Balkonnövények (futópetúnia, verbena, egyéb balkonnövények) December 1-től Március 31-ig.

Spóroljon időt és fűtésköltséget! Rendeljen előnevelt, 7x7-es cserepes dugványokat, vagy félkész növényeket 9, 10, vagy 12-es cserépméretben igénye szerint!

Az oldalaink nem használnak cookie-kat, a rendelésekben megadott adatok e-mailben kerülnek munkatársunkhoz, annak megkapásától számítva az ügylet lefolytatásáig, csak annak érdekében tárolunk adatokat, az adatok tárolását az ügylet végeztével töröljük rendszerünkből, a továbbiakban a cégünk nem tárolja azokat, nem használja fel más célokra!