Információk

Kertészetünk főként más kertészeknek és viszonteladóknak értékesít. Kisebb mennyiségű vásárlási igényével kérjük keresse fel Kertészeti árudáinkat Makón, Kecskeméten.

Átvételre  személyesen van lehetőség, a megadott helyeken és az előre jelzett módon, egyes esetekben postázás kérhető.

Előrendelését akkor tekintjük konkrét megrendelésnek, ha felvettük önnel a kapcsolatot és megerősíti vásárlási szándékát. Ebben az esetben Visszaigazolást fog kapni a megrendelt árukról.

Előrendelésével hozzájárul, hogy elküldött adatait kezeljük, tároljuk, kizárólag a rendelésével kapcsolatos ügyintézés céljából. Cégünk az Ön adatait harmadik félnek nem adhatja át. Irásos vagy szóbeli megrendelése a magyar jog szerint szerződésnek minősül, mellyel pénzfizetési kötelezettséget vállal. A visszaigazolást követő 8 napon belül irásban vagy szóban módosithatja, vagy irásban mondhatja le rendelését, kötelezettségek nélkül. 

 Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 325ft/1 Euro összegig garantáltak. 

Szállítási hetek DUGVÁNYOK ESETÉN: 2018. 42, 44, 46, 48, 50, 51 és 2019. 1, 2, 4, 6, 8. Kérhető előszezoni szállitás, korai szegfű, muskátli dugványok esetén: 2018. 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40. hét.

Minimum 8 hetes előrendelési idő szükséges, illetve kérheti aktuális szabadkészlet listánkat!

Egyes fajták a nagy kereslet miatt hamar elfogyhatnak, így minél korábban rendel, annál biztosabb, hogy szállítani tudjuk a kívánt növényeket.

Minimum rendelés gyökeres dugvány esetén 100 db fajtánként, gyökér nélküli dugvány esetén 100 db fajtánként. Kisebb mennyiségű rendelése 20 % feláras. Előnevelt szegfű 42-es tálcán is kérhető, 20 % felárral.

Előrendelés esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk megegyezés szerint. 

A honlapon feltüntett áraink BRUTTÓ, ÁFÁS árak, tartalmazzák a liszensz díjat és a csomagolási költséget! 

Házhozszállítást önköltségi áron vállalunk, fűtött, hőszigetelt autóinkkal. (kb 30 Ft/km)

Szaporítóanyagok kiadása:

Mikulásvirág Július 1-től Augusztus 31-ig (csak előrendelés esetén!).

Cserepes szegfű Szeptember 01-től Február 20-ig.

Muskátli szeptember 01-től március 31-ig.

Balkonnövények (futópetúnia, verbena, egyéb balkonnövények) December 1-től Március 31-ig.

Spóroljon időt és fűtésköltséget! Rendeljen előnevelt, 7x7-es cserepes dugványokat, vagy félkész növényeket 9, 10, vagy 12-es cserépméretben igénye szerint!


Az oldalaink nem használnak cookie-kat, a rendelésekben megadott adatok e-mailben kerülnek munkatársunkhoz, annak megkapásától számítva az ügylet lefolytatásáig, csak annak érdekében tárolunk adatokat, az adatok tárolását az ügylet végeztével töröljük rendszerünkből, a továbbiakban a cégünk nem tárolja azokat, nem használja fel más célokra!